Zerafine Standard

Alder er underordnet. Om man er 15, 25, 35 eller 45+, kan huden trænge til en grundig dybderens. Urenheder eller indkapslinger kan opstår af forskellige faktorer som f.eks. miljø, hormoner, stress eller bare forkert pleje af huden. Under denne ansigtsbehandling finder vi sammen årsagen til eventuelle problemer og får huden på rette spor igen. Med nøje udvalgte produkter renser vi huden, peeler og damper, og dybderenser. Herefter en maske som opsamling på behandlingen og selvfølgelig øjencreme, dagcreme og som ekstra boost til en friskere og flottere hud, BEAUTY ANGEL behandling og altid solcreme til slut. Jeg vejleder gerne omkring hjemmepleje og eventuelle produkter, så du kan vedligeholde en flot, frisk og sund hud hjemme.

Behandlingen tager ca. 1 time og 30 min.
Pris: 530,00 kr.

Genskab indre ro, energi og udstråling med en af vores ansigtsbehandlinger, hvor ikke kun det ydre, men især også det indre får fornyet liv.
Vi bestræber os på at kunne afhjælpe enhver hudtilstand, om det er acne, pigmentpletter, rødme, uelastisk hud eller om du bare trænger til fugt og glød. Så uanset hvilken ansigtsbehandling du vælger, sørger vi for at sammensætte og tilpasse behandlingen til netop din hud og dine behov, så du går herfra med den bedste vejledning og følelsen af at være et ”nyt” menneske.