Zerafine Luksus Ansigtsbehandling.

Læn dig tilbage og nyd musikken. En unik ansigtsbehandling, hvor vi har samlet det bedste af alt. Den perfekte behandling, hvis du både har brug for total afslappelse, ro og afkobling, men også lidt ”istandsættelse”.
Vi sørger for du allerede fra start kommer helt ned i gear, hvor vi starter med afrensning, peeling, aromatisk damp og dybderens. Massage af ansigt, hals, decollté og hovedbund, som bringer balance i huden og cirkulationen øges. Her skabes de bedste forudsætninger for at huden fremstår i bedste udgave. Behandlingen som både opstrammer og afspænder på en gang. Herefter rettes brynene hvilket også er med til at give helhed. For at optimere max, er det nu tid til Beauty Angel behandling. Afsluttes med passende dagcreme. Som navnet indikerer – ren luksus.

Behandlingen tager ca. 2 timer. 15 min
Pris: 730,00 kr.

Genskab indre ro, energi og udstråling med en af vores ansigtsbehandlinger, hvor ikke kun det ydre, men især også det indre får fornyet liv.
Vi bestræber os på at kunne afhjælpe enhver hudtilstand, om det er acne, pigmentpletter, rødme, uelastisk hud eller om du bare trænger til fugt og glød. Så uanset hvilken ansigtsbehandling du vælger, sørger vi for at sammensætte og tilpasse behandlingen til netop din hud og dine behov, så du går herfra med den bedste vejledning og følelsen af at være et ”nyt” menneske.