Zerafine Special Luksus 

Slå en, to, tre, fire fluer med ét smæk med denne luksus behandling, hvor vi har samlet det bedste af alt. Den perfekte behandling, hvis du både har brug for total afslappelse, ro og afkobling, men også lidt ”istandsættelse”.
Vi sørger for du allerede fra start kommer helt ned i gear, med en dejlig og afstressende rygmassage med varm aromatisk olie. Herefter vil der være fuld fokus på ansigtet, hvor vi vurderer hvordan din huds tilstand er og sammen med dig finde frem til en løsning, med de rigtige produkter og sammensætning. Efter afrens, peeling, damp, dybderens, to masker, massage af ansigt, hals, decollté og hovedbund, retning af bryn og afsluttende cremer, vil du føle dig svævende og fyldt med energi. Som navnet indikerer – ren luksus.

Behandlingen tager ca. 2 timer
Pris: 675,00 kr.

Genskab indre ro, energi og udstråling med en af vores ansigtsbehandlinger, hvor ikke kun det ydre, men især også det indre får fornyet liv.
Vi bestræber os på at kunne afhjælpe enhver hudtilstand, om det er acne, pigmentpletter, rødme, uelastisk hud eller om du bare trænger til fugt og glød. Så uanset hvilken ansigtsbehandling du vælger, sørger vi for at sammensætte og tilpasse behandlingen til netop din hud og dine behov, så du går herfra med den bedste vejledning og følelsen af at være et ”nyt” menneske.