Spray-tan

Solen kan vi ikke undvære, men som et fantastisk alternativ kan vi tilbyde Spray-Tan, (vinder af Danish Beauty Aword) og fremstillet af bl.a. økologiske sukkerroer. Spring de negative stråler fra sol og solarie over og tag dermed hensyn til din hud. Et produkt som er duftfri, økoløgisk, parmumefri, alkoholfri, parabenefri, dermatologisk testet, indeholder MOISTURE-LOCK – system, ikke testet på dyr, farven aftager naturlig, non-toxic og får ikke gul/orange toner…. Perfekt til alle hudtyper, da den tilfører ekstra fugt og friskhed, og hjælper til at få en sund, naturlig og glødende hud. På 15 min. får du den eftertraktede smukke sommerkulør, helt uden gener. Påføres manuelt som sikrer det perfekte resultat.

-Eksfolier/skrub huden dagen før, hvor du har en spraytan aftale. Peeling SKAL være oliefri.
-Undgå at påføre makeup, deodorant, bodylotion, parfume og andre hudplejeprodukter inden din spraytan tid, da dette vil skabe en barriere for farven
– Medbring mørkt løstsiddende tøj.

All over body pris: 250,00 kr.
Klar til shorts (kun ben)  pris : 199,00 kr.

Vi tilbyder flere forskellige afstressende og plejende behandlinger med aroma-terapi som bringer balance i krop og sjæl,  fjerner spændinger,  og efterlader dig i balance fyldt med ny energi.