Personale

Margit

Fodplejer – hudterapeut – negletekniker – makeup artist.
40 år som selvstændig.

“For mig er det vigtigt at behandlingen har et mål, men skal også være en dejlig oplevelse, og helst lidt mere end forventet.”

image1 (2)

Anna.

 

Anna er pr. 15. maj udlært som kosmetiker . Anna er kreativ og klart serviceminded, med stor interesse for faget og med sit rolige væsen, er hun klar til både at vejlede og behandle kunderne, så de får en totaloplevelse.

sa

Sahar er vores sidste nye medarbejder. Sahar starter efter sommerferien 2017, og kommer fra en klinik i Tønder, og vi glæder os alle til samarbejdet, da vi er helt sikre på at hun med sit rolige væsen og store servicegen vil blive vellidt på klinikken. Sahars store interesse er velvære og wellness-behandlinger, lige som hun har erfaring inden for shellac o.a. For at I som kunder kan lære Sahar at kende, vil vi på vores facebook side, slå nogle super gode tilbud op, så hold øje…..

Caroline.

 

Caroline er også elev på klinikken. Caroline  har gået 5 mdr. på Tech College i Ålborg. Caroline og Anna vil derfor de næste 2 år være på skole på skift.

Caroline har stor faglig interesse, og er pertentlig og omhyggelig med sit arbejde, og så møder hun altid ind med godt humør. Det kan både kunderne og vi rigtig godt li´.  Caroline sideløbende med sin kosmetiker uddannelse taget uddannelsen som fysiurgisk /sportsmassør, som hun afsluttede med et flot-flot 12 tal.

lisa

 

Lisa.

 

 

Lisa har arbejdet med Japansk Lifting og Ansigtsakupunktur i 2 1/2 år.
Japansk Lifting er en mere end 500 år gammel japansk ansigtsbehandling, som kombinerer ansigtszoneterapi, bindevævsmassage og lymfedrænage.

Lisa lægger vægt på at informere sine kunder om behandlingernes effekt og vejleder gerne om kost og sund livsstil, som hjælper med at holde huden frisk og smidig.

Lisa er også familieterapeut, mindfulness lærer, Hatha- og Yin Yoga lærer.

Lisa træffes på 20 65 02 46 eller på mail: lisa@simple-being.dk

Du finder en mere udførlig beskrivelse af Japansk Lifting og Ansigtsakupunktur på Facebook siden af samme navn.