Personale

Margit

Fodplejer – hudterapeut – negletekniker – makeup artist.
40 år som selvstændig.

“For mig er det vigtigt at behandlingen har et mål, men skal også være en dejlig oplevelse, og helst lidt mere end forventet.”

image1 (2)

Anna.

 

Anna er elev og hun er startet på Tech. Collage i august 2015, hvor hun derfor allerede har arbejdet med flere behandlinger. Vores elever vil som altid ha’ en af os med på sidelinjen, og ingen kunder går herfra uden eftersyn. På den måde synes jeg vi får de bedste elever, og senere assistenter. Anna er kreativ og klart serviceminded, og med  sin interesse for faget og rolige væsen, er jeg sikker på vi får stor fornøjelse af hende på klinikken. For at Anna kan få så stor erfaring som mulig, giver vi nu 5 % på ansigtsbehandlingerne, behandlinger som vi andre altid er inde over og siger god for. Samtidig vil der frem til eksamen komme mange super gode tilbud på forskellige andre behandlinger, så hendes erfaring bliver optimal.

sa

Sahar er vores sidste nye medarbejder. Sahar starter efter sommerferien 2017, og kommer fra en klinik i Tønder, og vi glæder os alle til samarbejdet, da vi er helt sikre på at hun med sit rolige væsen og store servicegen vil blive vellidt på klinikken. Sahars store interesse er velvære og wellness-behandlinger, lige som hun har erfaring inden for shellac o.a. For at I som kunder kan lære Sahar at kende, vil vi på vores facebook side, slå nogle super gode tilbud op, så hold øje…..

Caroline.

 

Caroline er også elev på klinikken. Caroline  har gået 5 mdr. på Tech College i Ålborg. Caroline og Anna vil derfor de næste 2 år være på skole på skift.

Caroline har stor faglig interesse, og vil samtidig modtage undervisning som massør, en uddannelse hun efter planen afslutter inden jul. Caroline er pertentlig og omhyggelig med sit arbejde, og det kan både kunderne og vi rigtig godt li´. Hun har både humør og rigtig god humor, så hun har allerede fundet sig godt til rette. For at Caroline kan udbygge sin viden og erfaring, giver vi 5 % på hendes behandlinger, og vi vil som hos Anna selvfølgelig altid være med på sidelinjen. Sammen med kosmetiker uddannelsen, har Caroline sideløbende taget uddannelsen som fysiurgisk /sportsmassør, som hun afsluttede med et flot-flot 12 tal. Vi er rigtig glade for at ha´ hende som kollega. Frem over, vil Caroline lige som Anna lave nogle rigtig gode tilbud på forskellige andre behandlinger, så hun er godt rustet og får en god eksamen.

lisa

 

Lisa.

 

 

Lisa har arbejdet med Japansk Lifting og Ansigtsakupunktur i 2 1/2 år.
Japansk Lifting er en mere end 500 år gammel japansk ansigtsbehandling, som kombinerer ansigtszoneterapi, bindevævsmassage og lymfedrænage.

Lisa lægger vægt på at informere sine kunder om behandlingernes effekt og vejleder gerne om kost og sund livsstil, som hjælper med at holde huden frisk og smidig.

Lisa er også familieterapeut, mindfulness lærer, Hatha- og Yin Yoga lærer.

Lisa træffes på 20 65 02 46 eller på mail: lisa@simple-being.dk

Du finder en mere udførlig beskrivelse af Japansk Lifting og Ansigtsakupunktur på Facebook siden af samme navn.